shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Juniorii A și B, debut în Campionatele Naționale

juniori-b-2018

Încă de la startul proiectului SC Oțelul Galați, clubul nostru a pus accent pe dezvoltarea durabilă a Centrului de Copii și Juniori și promovarea celor mai promițători tineri la echipa de seniori. În acest sezon mai mult ca oricând se acordă o importanță deosebită sectorului juvenil, iar în acest sens stă dovadă numărul foarte mare de jucători promovați de la juniorii A și B la prima echipă.

De asemenea, SC Oțelul Galați ține să mulțumească public Școlii de Fotbal Junior, cu care clubul nostru a încheiat o colaborare acum doi ani, intermediată de managerul general de atunci, Marius Cosoreanu, parteneriat care își arată acum roadele prin jucătorii de perspectivă care reprezintă cu succes orașul nostru la nivel de juniori și seniori.

Juniorii Under 19 și Under 17 ai SC Oțelul Galați continuă și în acest an misiunea de a se pregăti pentru a face pasul spre fotbalul profesionist, iar astăzi vor debuta în sezonul 2019/2020 ale Campionatului Național organizat de Federația Română de Fotbal. Echipele clubului nostru au fost repartizate în cadrul seriei 2, alături de formațiile similare ale celor de la LPS Galați, LPS Focșani, CSM Galați, LPS Bacău, CSM Focșani și LPS Vaslui.

În prima etapă a stagiunii, SC Oțelul Galați se va deplasa astăzi pe terenul celor de la LPS Vaslui, juniorii A urmând a evolua cu începere de la ora 16:00, iar juniorii B de la ora 18:00. Ambele partide se vor disputa pe stadionul Municipal din Vaslui.