shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Juniorii D, bronz la memorialul „Zoltan David”

juniori-d-under13

Grupa de juniori D – Under 13 a SC Oțelul Galați a participat în weekend-ul trecut la ediția a II-a a memorialului „Zoltan David”, turneu disputat în memoria celui mai mare descoperitor de talente din zona fotbalistică a orașului nostru, elevii antrenați de Iulian Olteanu reușind să obțină un rezultat excelent, o clasare pe podiumul compețiției.

Micii oțelari s-au duelat în faza grupelor cu ACS Sporting Galați, Juniorul Galați, Prosport Focșani și Unirea Slobozia, de unde s-au calificat mai departe, în faza knock-out a turneului, la egalitate cu formația ialomițeană. În semifinale, juniorii roș-alb-albaștri, în ciuda unui joc bun prestat, nu au putut trece de cei de la Sportul Onești, formație ce avea să câștige turneul, iar toate eforturile s-au concentrat pe ultimul joc, cel din finala mică, câștigat de SC Oțelul Galați, scor 2-0, în fața concitadinilor de la Șoimii Dunăreni și reușind astfel să pună mâna pe medaliile de bronz.

Un turneu reușit pentru grupa clubului nostru, atât la nivel colectiv, dar și individual, Iosif Ungureanu fiind desemnat cel mai bun portar, iar Denis Bordun cel mai tehnic jucător al competiției.

Iată lotul ce a participat la memorialul „Zoltan David”, sub comanda antrenorului Iulian Olteanu: Luca Chirilă, Andrei Zimbilschi, Iosif Ungureanu (portari), Iustin Enache, Alexandru Andone, David Băsescu, Ionuț Damian, Eduard Ciurea, Raul Rusu, Mario Dănăilă, Denis Bordun, Matei Chirilă, Andrei Zimbilschy, Andrei Neamțu, Andrei Tudorache, Cosmin Mirică, Cristian Căluian, Lucian Ionașcu, Sebastian Cojocaru, Răzvan Dudulea (jucători de câmp).

Felicitări tuturor copiilor, dar și părinților pentru suport! #ImpreunaPentruOtelul