shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Juniorii U17 joacă acasă la Turneul Zonal al Campionatului Național

juniori-b-rosu2

Juniorii Under 17 de la SC Oțelul Galați s-au calificat la Turneu Zonal al Campionatului Național după ce au câștigat seria 2 în care au fost repartizați în sezonul regular. Clubul nostru a inițiat demersurile pentru organizarea fazei zonale la Galați, iar Federația Română de Fotbal a aprobat astăzi ca echipa de juniori B să evolueze pe teren propriu în această etapă a competiției.

Astfel, SC Oțelul Galați va evolua în semifinala turneului împotriva formației similare a clubului Dunărea Călărași, urmând ca în celălalt meci să se dueleze FC Botoșani și Metaloglobus București. Iată programul complet:

Turneu Zonă 1 – Juniori U17 – Stadionul Oțelul, Galați

  • Sâmbătă, 11 mai, ora 11:00 – FC Botoșani vs Metaloglobus București
  • Sâmbătă, 11 mai, ora 14:00 – SC Oțelul Galați vs Dunărea Călărași
  • Duminică, 12 mai, ora 11:00 – Finala

Juniorii Under 19 s-au calificat și ei la faza zonală a Campionatului Național și vor disputa meciurile din această etapă la Iași. Elevii pregătiți de Sorin Haraga vor juca chiar cu gazda, Politehnica Iași, în semifinale. Tot pentru un loc în finală se vor întâlni și LPS Suceava și AFC Odorheiu Secuiesc. Iată programul complet:

Turneu Zonă 1 – Juniori U19 – Stadionul Emil Alexandrescu, Iași

  • Sâmbătă, 11 mai, ora 11:00 – LPS Suceava vs AFC Odorheiu Secuiesc
  • Sâmbătă, 11 mai, ora 13:00 – Politehnica Iaşi vs SC Oţelul Galaţi
  • Duminică, 12 mai, ora 11:00 – Finala

Echipele câștigătoare ale acestei faze se vor califica la Etapa Finală a Campionatului Național U17, respectiv U19, ce se va desfășura în perioada 20-21 mai 2019.