shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

LA MULŢI ANI, Petrişor Tudosă!

Petrisor Tudosa

Petrisor Tudosa

Sărbătoritul zilei de 19 februarie este Petrişor Ciprian Tudosă, mijlocaşul ofensiv al SC Oţelul Galaţi, care împlineşte vârsta de 30 de ani.

Numărul 10 al trupei roş-alb-albastre s-a născut în Galaţi şi şi-a început cariera la Junkers Galaţi, precursoarea echipei satelit, Oţelul II Galaţi. La echipa a doua a participat la barajul din 2009, când satelitul Oţelului a ratat promovarea în Liga a II-a. A fost coleg în acea echipă, formată din tineri de excepţie, cu Gabriel Abraham, Lucian Murgoci, Sorin Cucu, Enes Sipovic, Alexandru Avram, Andrei Marus, Valentin Ioviţă, Ionuţ Miron, Ionuţ Neagu, George Cîrjan sau Robert Elek.

Din păcate, la scurt timp a dispărut din fotbalul profesionist, alegând ligile judeţene din Galaţi, acolo unde a mai jucat pentru Bujorii Târgu Bujor sau Fulgerul Smulţi. În 2016, a revenit acasă, fiind cooptat de către antrenorul Stelian Bordieanu în lotul SC Oţelul Galaţi, unde încearcă să readucă gloria echipei roş-alb-albastre. Este om de bază la SCOG, evoluînd în 11 din cele 12 partide disputate în tur, mai exact 681 de minute, timp în care a marcat 7 goluri, dintre care se remarcă cel decisiv din partida cu Quantum Galaţi, când formaţia noastră evolua în 10 oameni, suferind o eliminare la scorul de 1-1.