shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lotul Oțelului în stagiul de pregătire de la Vatra Dornei

Jucătorii și staff-ul tehnic SC Oțelul Galați s-au deplasat în nordul Moldovei, la Vatra Dornei, unde vor efectua un stagiu de pregătire centralizat până pe 18 iunie 2023. Astfel, oțelarii vor avea parte de un program intensiv de acumulare în care se va pune accent pe antrenamentul fizic. Managerul tehnic Dorinel Munteanu a convocat un lot de 22 de jucători, dar este posibil ca în stagiul de pregătire componența lotului să mai sufere modificări.

Iată lotul SC Oțelul Galați care s-a deplasat în cantonament:

P
Portari: Relu Stoian, Darius Paharnicu

F
Fundași: Andrei Rus, Ștefan Farcaș, Francois Yabre, Costin Ghiocel, Cristian Sîrghi, Mihai Adăscăliței, Dan Panait, Gabriel Nedelea

M
Mijlocași: Ionuț Neagu, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Diego Zivulic, Denis Bordun, Octavian Ursu, Răzvan Gorovei, Alin Nica

A
Atacanți: George Cîrjan, Iliya Dimitrov, Kehinde Fatai, Alexandru Pop

Portarul Cosmin Dur-Bozoancă este în proces de recuperare după operația la umăr, iar după data de 15 iunie, va face joncțiunea cu lotul și fundașul central Daniel Celea, noua achiziție a clubului nostru.

După revenirea din cantonamentul montan, vor urma câteva zile libere, iar apoi, în intervalul 25 iunie – 6 iulie, lotul se va deplasa în Mönichkirchen, Austria, pentru un stagiu centralizare care va cuprinde și o serie de partide de verificare. Sezonul 2023/24 al Superligii va debuta în weekendul 15-16 iulie 2023, urmând ca până la finalul anului acesta să se dispute primele 21 de runde.

În perioada imediat următoare, clubul nostru va anunța noi transferuri în vederea completării și fortificării lotului de jucători cu care va fi atacat noul sezon al Superligii.