shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lotul Oțelului în stagiul de pregătire din Austria

Jucătorii și staff-ul SC Oțelul Galați au decolat astăzi spre Austria, unde vor efectua în perioada 25 iunie – 6 iulie un stagiu centralizat în care vor disputa și 4 partide de pregătire, împotriva unor adversari din Austria, Ucraina, Slovenia și Serbia.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a convocat un lot de 27 de jucători, dar este posibil ca în stagiul de pregătire să mai ajungă sub comanda tehnicianului oțelar și alți jucători. De asemenea, în cantonamentul din Austria a apărut și o noutate în lot, mijlocașul ofensiv Răzvan Andrei Tănasă, de la Farul Constanța, fost component al naționalei Under 19 a României, alături de care s-a calificat și participat la Campionatul European U19 de anul trecut.

Iată lotul SC Oțelul Galați deplasat în cantonament:

P

Portari: Aurelian Păun, Relu Stoian

F

Fundași: Mihai Adăscăliței, Daniel Celea, Ștefan Farcaș, Costin Ghiocel, Gabriel Nedelea, Dan Panait, Andrei Rus, Francois Yabre, Milen Zhelev

M

Mijlocași: Ștefan Bodișteanu, Denis Bordun, Alin Nica, Pablo Gaitan, Răzvan Gorovei, Vasile Jardan, Juri Cisotti, Ariel Lopez, Ionuț Neagu, Răzvan Tănasă, Diego Zivulic, Octavian Ursu

A

Atacanți: George Cîrjan, Iliya Dimitrov, Kehinde Fatai, Alexandru Pop

Iată programul pe care îl va avea lotul Oțelului în perioada meciurilor de pregătire:

– Marți, 27 iunie | SC Oțelul Galați – SV Kapfenberg (Austria, L2)

– Vineri, 30 iunie | SC Oțelul Galați – FC Polissya Zhytomyr (Ucraina, L1)

– Duminică, 02 iulie | SC Oțelul Galați – NK Maribor (Slovenia, L1)

– Miercuri, 05 iulie | SC Oțelul Galați – NK Vojvodina Novi Sad (Serbia, L1)

Sezonul 2023/24 al Superligii va debuta în weekendul 15-16 iulie 2023, urmând ca până la finalul anului acesta să se dispute primele 21 de runde. Tragerea la sorți a programului va avea loc marți, 27 iunie, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.