shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lotul pentru cantonamentul din Almeria, Spania

echipa3

Jucătorii Oțelului vor încheia prima parte a pregătirilor pentru retur, cea dedicată acumulărilor fizice, iar  în această noapte vor pleca spre București, iar la primele ore ale dimineții de vineri vor decola spre sudul Spaniei, cu o cursă ce va decola de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă în jurul orei 06:00, pentru a susține un cantonament în care vor pune accent pe omogenizare. Ca și în anul precedent, acesta va fi susținut de Palomares Beach Apartamentos printr-o sponsorizare consistentă venită din partea unor parteneri care au fost mereu alături de clubul nostru în perioadele dificile.

Pentru stagiul centralizat din Peninsula Iberică, antrenorul Alexandru Ciobanu a convocat 23 de jucători:

P

Portari: Gabriel Ursu, Robert Dogaru, Iulian Dinu

F

Fundași: Alexandru David, Costin Ghiocel, Mihai Manău, Ionuț Puțanu, Marius Sevastian, Vlad Bucevschi, Rareș Pop

M

Mijlocași: Bogdan Crihană, Cosmin Stoian, Andrei Bordieanu, Andrei Munteanu, Denis Cireș, Eduard Drăgan, Alexandru Alecu, Ștefan Farcaș, Alexandru Nemțanu, Filip Dima

A

Atacanți: Robert Țicămucă, Marius Matei, Gabriel Răducan

Staff: Alexandru Ciobanu (antrenor principal), Iulian Olteanu (antrenor portari), Constantin Crăciun (maseur), Iulian Bahrim (delegat), Valentin Munteanu (foto), Marian Brăilescu (ofițer presă)

Din lotul deplasat în Spania vor lipsi Ovidiu Grădinaru (accidentat) și George Cîrjan (incert), iar ca element de noutate va fi prezența lui Gabriel Răducan, atacant gălățean în vârstă de 19 ani, crescut de Junior Galați și promovat de la Centrul de copii și juniori de la Dinamo București, unde a debutat și în Liga 1. În tur a evoluat în Liga 2, în tricoul celor de la CSM Reșita, unde a bifat 7 prezențe.

În Spania, oțelarii vor susține meciuri amicale cu formații preponderent din Tercera Division. După revenirea în țară, programată pe 21 februarie, va mai avea loc un meci amical, în companiei formației Metalul Buzău, după care se va intra în linie dreaptă pentru startul oficial al returului. Iată programul complet al meciurilor de pregătire pe care oțelarii le vor susține în această perioadă precompetițională:

1

februarie: SC Oțelul Galați – Agrostar Tulucești (Liga 4) 7-0

11

februarie: SC Oțelul Galați – CD Vera (Primera Division Andaluza)

13

februarie: SC Oțelul Galați – Muleño CF (Tercera Division)

15

februarie: Meci-școală SC Oțelul Galați

18

februarie: SC Oțelul Galați – Atlético Pulpileño (Tercera Division)

20

februarie: SC Oțelul Galați – Águilas FC (Tercera Division)

29

februarie: SC Oțelul Galați – Metalul Buzău (Liga 3)

Primul joc oficial al oțelarilor se va disputa pe 7 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa 16, prima a returului Ligii 3.