shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lotul roș-alb-albaștrilor pentru Austria

SC Oțelul Galați a ajuns astăzi în Austria pentru un cantonament care se va derula până pe data de 4 iulie, stagiul de pregătire fiind programat în localitatea Mönichkirchen din districtul Neunkirchen. Mai jos, aveți lotul aflat la dispoziția managerului tehnic Dorinel Munteanu.

Roș-alb-albaștrii, ajunși astăzi în Austria, se vor pregăti la Mönichkirchen, localitate situată la o altitudine de aproape 1000 de metri, aici încărcându-și bateriile elevii lui Dorinel Munteanu și în vara anului trecut. În acest cantonament, pe lângă ședințele de pregătire aferente acestei perioade din an, echipa noastră va disputa și 4 partide de verificare care vor fi anunțate în zilele următoare.

Lotul de jucători SC Oțelul Galați

Portari: Maksym Kovalov, Iustin Popescu, Gabriel Ursu

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cissé, Teodor Farcaș, David Maftei, Andrei Rus, François Yabré, Milen Zhelev

Mijlocași: Cristian Chira, Juri Cisotti, Vasilije Djurić, Joao Pedro Lameira, Frederic Maciel, Ionuț Neagu, Neluț Roșu, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulić

Atacanți: Albert Hofman, Stipe Jurić, Alexandru Pop

Au rămas în România portarul Cosmin Dur-Bozoancă, aflat în recuperare după intervenția chirurgicală suferită la umăr (va reveni 100% la antrenamente în luna iulie), fundașul Miguel Gomes Silva, din cauza unor probleme medicale, și mijlocașul Denis Bordun, care susține examenul de Bacalaureat. Pe această cale îi și urăm mult succes, iar celorlalți doi, sănătate!