shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lupta continuă: CSM Focșani – SC Oțelul Galați, astăzi, ora 17:00

otelari-bacau-gol

SC Oțelul Galați va evolua astăzi pe terenul formației CSM Focșani, într-o partidă ce va conta pentru etapa a 5-a a Ligii 3, seria 2. Jocul va avea loc cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Milcovul din Focșani.

Înaintea acestei runde, cei de la CSM Focșani ocupă locul 4 în clasament, cu un total de 7 puncte, acumulate în urma celor 2 victorii, 1 egal și 1 înfrângere, golaveraj 7-5. De cealaltă parte, oțelarii se clasează pe poziția secundă în ierarhia seriei, cu 9 puncte acumulate și o linie de clasament ce cuprinde 3 victorii și 1 înfrângere, având cel mai eficient atac și cea mai solidă defensivă, golaveraj 15-2.

Orice punct este foarte important pentru noi. Focșaniul este o contracandidată, a pierdut un singur joc în acest campionat, în ultimul minut cu un autogol cu Ianca, au echipă bună. Eu trebuie să pregătesc echipa din punct de vedere mental, pentru că mental este problema la noi, să ne revenim după un joc bun, să ne ridicăm la ora jocului cu Focșaniul la un nivel foarte bun”, a declarat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce meciul de astăzi, urmând ca la centru să fie Moldoveanu Cristian – Sfântu Gheorghe, asistat la cele două tușe de Cantemir Constantin Mihai – Făgăraş și Recsenyedi Hunor Bela – Sfântu Gheorghe. Observator de joc a fost delegat Popescu Catalin Eugen – Ploieşti, în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Crângaşu Silviu – Ploieşti.

Partida va putea fi urmărită în direct pe OtelulTV, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de Youtube. Devino membru și susține echipa în noul campionat: ascotelul.ro/inscrieri #ImpreunaPentruOtelul