shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lupta continuă la Ianca: Viitorul – Oțelul, sâmbătă, ora 17:00

otelul-braila4

SC Oțelul Galați va evolua sâmbătă, 26 septembrie, pe terenul formației Viitorul Ianca, într-o partidă ce va conta pentru etapa 3 a Ligii 3, seria 2. Jocul se va disputa cu începere de la ora 17:00, pe stadionul „Ștefan Vrăbioru” din Ianca, județul Brăila.

Înaintea acestei runde, Viitorul Ianca se clasează pe poziția secundă a clasamentului, având punctaj maxim după cele două etape dispute, golaveraj 4-1, în timp ce oțelarii ocupă locul 6, cu 3 puncte acumulate, golaveraj 2-1.

Pentru acest joc, antrenorul Petre Grigoraș nu se va putea baza pe Costin Ghiocel și Bogdan Crihană, aceștia fiind depistați pozitiv Covid-19, în urma testelor efectuate, conform protocolului medical în vigoare. Ceilalți jucători ai echipei și membrii staff-ului au fost testați negativ și sunt apți pentru a efectua deplasarea.

Meciul Viitorul Ianca – SC Oțelul Galați va fi condus de o brigadă de arbitri din București, ce îl va avea la centru pe Anton Sergiu, ajutat la cele două tușe de Necula Mihăiță și Bărbulescu Marius. Cei doi observatori vor fi Laiu Gheorghe și Guloiu Cătălin, ambii din Buzău.