shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lupta continuă, rămânem uniți pentru Oțelul!

site

Împreună pentru Oțelul nu este doar un slogan ce a stat la baza proiectului de renaștere al clubului nostru, ci este modul nostru de viață, al oțelarilor. Împreună am suferit, împreună am luat totul de la capăt și tot împreună ne-am bucurat. Iar în fotbal, acest ciclu nu se termină niciodată, depinde doar de noi să îl acceptăm, să ne motivăm și să reclădim drumul spre o nouă victorie.

Vreau să vă multumesc pentru susținerea de care ați dat dovadă de-a lungul acestui sezon, inclusiv în ultimul joc. Cu siguranță, nu am obținut rezultatul dorit, dar asta nu înseamnă că suntem învinși. „Am pierdut o luptă, dar nu războiul” se pliază pe campania din acest play-off, mai ales după acest ultim meci. Este important să fim uniți și concentrați asupra obiectivelor noastre din acest sezon. Împreună!

Nu putem și nu ne vom opri acum din luptă. Este important să fim puternici și sunt convins ca doar împreună vom reuși să ajungem acolo unde ne dorim. Trebuie să ne sprijinim unul pe celălalt și să avem încredere în echipa noastră. Nu trebuie să uităm că aceeași echipă puternică ne-a adus în acest punct și că avem potențialul de a câștiga meciurile importante. Dorinel Munteanu, jucătorii și suporterii, aceasta este echipa Oțelului care poartă scutul orașului etapă de etapă, împreună!

Vă îndemn să rămânem uniți și să continuăm sa susținem echipa, așa cum doar oțelarii știu. Cu pasiune, onoare și devotament, împreună!

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați