shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lupta finală pentru Liga 2: Dacia Unirea Brăila – SC Oțelul Galați, astăzi, ora 14:30

otelul-braila

SC Oțelul Galați va disputa astăzi manșa retur a finalei barajului de promovare în Liga 2, pe terenul formației Dacia Unirea Brăila. Partida va avea loc cu începere de la ora 14:30, pe stadionul Orășenesc din Însurăței, Brăila, urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport 1 și Look Sport +.

În tur, oțelarii au dominat în mare parte jocul și au deschis scorul în minutul 38, după ce Gabriel Răducan a înscris cu capul în urma unei lovituri de colț, în timp ce brăilenii au restabilit egalitatea pe tabelă imediat după pauză, după ce Ionuț Neagu a înscris în propria poartă în minutul 49. SC Oțelul Galați a obținut calificarea în finala barajului de promovare în Liga 2, după ce a trecut, scor general 3-0, de Foresta Suceava. De cealaltă parte, Dacia Unirea Brăila, a învins, cu scorul general de 4-2, pe Bucovina Rădăuți, câștigătoarea seriei 1 a Ligii 3.

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce jocul de astăzi, urmând ca la centru să fie Coza Ionuţ – Cernica, acesta fiind asistat la cele două tușe de Brînză Iulian Cătălin și Noroc Mihaita Adrian, ambii din Botoșani, iar rezervă va fi Claudiu Marcu – Constanța. Observator de joc din partea FRF a fost delegată Nicolae Camelia – Bucureşti, în timp ce Crângaşu Silviu – Ploieşti va superviza prestația arbitrilor.