shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lupta pentru Liga 2: Oțelul – Foresta, astăzi, ora 18:00

echipaof

SC Oțelul Galați va disputa astăzi manșa tur a semifinalelor barajelor de promovare în Liga 2, pe teren propriu, în compania formației Foresta Suceava. Partida va avea loc cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Oțelul.

Oțelarii s-au calificat în această primă fază a barajelor din postura de câștigătoare a seriei 2 a Ligii 3, cu un total de 41 de puncte obținute în urma celor 13 victorii, 2 victorii și 3 înfrângeri, având cel mai bun golaveraj din toate seriile (+41), marcând 54 de goluri și primind 13 goluri. De cealaltă parte, Foresta Suceava vine la Galați din postura de ocupantă a locului secund în seria 1, după ce a acumulat 36 de puncte și având o linie de clasament ce cuprinde 11 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri, golaveraj 31-10.

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat pentru această partidă o brigadă de Liga 2, ce îl va avea la centru pe Baban Vlad – Iaşi. Acesta va fi asistat la cele două tușe de Roman Andrei Alexandru – Târgu Neamţ și Ciuraru Roberto – Sfântu Gheorghe, în timp ce rezervă va fi Moldoveanu Cristian – Sfântu Gheorghe. Observator de joc a fost desemnat Guteanu Stere – Techirghiol, iar prestația arbitrilor va fi supervizată de Radu Petre – Bucureşti.

Partida SC Oțelul Galați – Foresta Suceava va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe pagina oficială de Facebook și pe canalul oficial de Youtube #OtelulTV.