shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lupta pentru play-off: Oțelul – Csiksereda, astăzi, ora 17:00

cisotti-otelul

Runda a 18-a programează unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei, duelul dintre SC Oțelul Galați si FK Csiksereda Miercurea Ciuc. De-a lungul istoriei recente, cele două echipe s-au mai întalnit de 2 ori, în sezonul 2017/18 a Ligii 3, ambele meciuri terminându-se la egalitate, scor 1-1.

În actuala stagiune, după 17 etape disputate, SC Oțelul Galați se situează pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu 32 puncte acumulate (9 victorii, 5 egaluri si 3 înfrângere, golaveraj 19-11), la distanță de 2 puncte față de primele două poziții ocupate de CSA Steaua și Poli Iași, în timp ce FK Csiksereda Miercurea Ciuc se clasează pe locul 8, cu 26 puncte (7 victorii, 5 egaluri, 5 înfrângeri, golaveraj 24-15). În etapa precedentă echipa noastră a remizat cu CSM Slatina, scor 0-0, în timp ce adversara noastră de astăzi a remizat cu Progresul Spartac (2-2).

Sigur, în tot acest campionat sau de când am preluat echipa, suporterii au fost al 12-lea jucător, ne-au susținut, ne-au încurajat. Băieții simt aportul lor și sper ca și în meciul de vineri să vină în număr mare la stadion, să ne încurajeze, să ne susțină, să creadă în șansa noastră, de a acumula punctele pentru play-off. În toate jocurile au fost doamne, domnișoare și copii la stadion, astăzi mă aștept la un numar cât mai mare de spectatori la stadion. Pentru mine, nu e o schimbare în privința luptei pentru play-off. Echipele Concordia, Dinamo, Miercurea Ciuc, Brașov speră, mai sunt meciuri de disputat. Se poate întâmpla orice în ultimele jocuri, dar noi vrem să acumulăm punctele necesare ca să intrăm în play-off, iar apoi ne gândim la următorul pas – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Oțelul Galați

Partida va fi condusă la centru de Mazilu Florin Ovidiu (Satu Mare), ajutat la cele două tușe de Vatamanu Cosmin (Bucureşti) și Bobe Ionuţ Marius (Bucureşti). Rezerva de arbitru va fi Chitu Marius Amorăriței Mihai (Câmpina – Prahova). Observatorul de arbitri pentru această partidă va fi Mihalache Gheorghe (Buzău), iar delegatul de joc va fi Dincă Dorinel (Călăraşi).

Partida SC Oțelul Galați – FK Csiksereda Miercurea Ciuc, din etapa 18 a Ligii a 2-a, se va disputa astăzi, 3 martie, de la ora 17:00, pe stadionul Otelul. Bilete: Ia-ți bilet online AICI