shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Lupta pentru promovare: Dinamo – Oțelul, azi, ora 20:30

csa5

Etapa 3 a playoff-ului de promovare programează în această seată cel mai interesant meci, duelul dintre Dinamo București și SC Oțelul Galați.

De-a lungul istoriei, cele două echipe s-au întâlnit nu mai puțin de 54 de ori, bucureștenii bucurându-se de cele mai multe ori, 34 de victorii, 7 meciuri s-au terminat la egalitate, iar 13 victorii au revenit în dreptul oțelarilor. În sezonul regular, echipa noastră s-a impus scor 3-1, golurile echipei noastre fiind marcate de Răzvan Gorovei, Laurențiu Maxim și George Cîrjan

SC Oțelul Galați nu se va putea baza la jocul de astăzi pe Dorinel Munteanu și Costin Ghiocel, ambii suspendați de Comisia de Disciplină în urma meciului cu Politehnica Iași. Managerul tehnic al oțelarilor va mai lipsi 1 joc, în timp ce căpitanul echipei a primit o suspendare de 3 etape, din care mai are de stat 2 partide. Ștefan Farcaș încă nu este refăcut după accidentare.

Presiunea punctelor este mare, dar favoritele la primele două locuri, din punctul meu de vedere, nu se știu. Nici echipele care vor ocupa locurile care duc la baraj. Până în ultimul meci cred că se joacă această bătălie și cine va avea nervii mai tari, răbdarea și pregătirea cele mai bune va câștiga. Niciun joc nu seamănă cu celălalt, faptul că am câștigat nu este un avantaj pentru noi, pentru că acel meci este de domeniul trecutului. Este clar că Dinamo s-a mai întărit de la acel meci, dar, încă o dată, mă bazez și mă uit foarte mult la echipa noastră. Îmi doresc, chiar dacă nu sunt pe bancă, să facă o partidă solidă”. – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Oţelul Galaţi

Partida va fi condusă la centru de Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe – Covasna), ajutat la cele două tușe de Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca – Cluj) și Şchiopeţ Claudiu (Braşov – Braşov). Rezerva de arbitru va fi Amorăriței Mihai (Câmpina – Prahova). Observatorul de arbitri pentru această partidă este Mihalache Gheorghe (Buzău – Buzău), iar delegatul de joc va fi Dincă Dorinel (Călăraşi – Călăraşi).

Partida Dinamo București – SC Oțelul Galați, din etapa 3 a play-off-ului de promovare, se va disputa astăzi, 7 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul „Arcul de Triumf” din București.