shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Luptăm împreună: Oțelul – Steaua, astăzi, ora 20:00

goro-steaua-otelul

După o scurtă pauză cauzată de meciurile echipelor naționale, Liga 2 se reia astăzi, 30 martie, când este programată confruntarea din etapa 2 a play-off-ului de promovare, SC Oțelul Galați – CSA Steaua București.

În actuala stagiune, după 19 etape disputate din tur și o etapă disputată din play-off, SC Oțelul Galați se situează pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu 36 puncte acumulate (10 victorii, 6 egaluri și 4 înfrângere, golaveraj 22-14), în timp ce steliștii se clasează pe locul 1, cu 43 puncte (13 victorii, 4 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj 40-18). În etapa precedentă echipa noastră a fost învinsă de Poli Iași, scor 2-1, în timp ce adversara noastră de astăzi a învins pe Unirea Dej cu scorul de 3-0. În sezonul regular, echipa din Ghencea s-a impus la limită, scor 1-0.

E posibil să fac anumite schimbări, dar jucătorii trebuie să înțeleagă că orice jucători, fie că intră din prima sau intră pe parcurs, este la fel de important. Îmi doresc ca toți să gândim pozitiv, să obținem victoria. Nu ne-a picat bine eșecul cu Poli Iași, dar sper că ne-a trezit. E cea mai frumoasă oră de fotbal. Cine iubește această echipă și cine e alături de ea, îl așteptăm la stadion. Vreau să fie într-un număr cât mai mare stadionul plin, suporterii au fost al 12-lea jucător și au fost exemplu în România. Mi-aș dori ca în acest play-off să încurajeze echipa și să ajute la promovare”. – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Oţelul Galaţi

SC Oțelul Galați nu se va putea baza la jocul de astăzi pe Dorinel Munteanu și Costin Ghiocel, ambii suspendați de Comisia de Disciplină în urma meciului din etapa anterioară cu Politehnica Iași. Managerul tehnic al oțelarilor va lipsi 2 jocuri, în timp ce căpitanul echipei a primit o suspendare de 3 etape.

Partida va fi condusă la centru de Flueran Viorel Nicusor (Craiova – Dolj), ajutat la cele două tușe de Filip Alexandru (Constanţa – Constanţa) și Ionus Erchian (Medgidia – Constanţa). Rezerva de arbitru va fi Bădoiu Marius Daniel (Craiova – Dolj). Observatorul de arbitri pentru această partidă este Sava Cristian (Bacău – Bacău), iar delegatul de joc va fi Petre Adrian (Buzău – Buzău).

Partida SC Oțelul Galați – CSA Steaua București, din etapa 2 a play-off-ului de promovare, se va disputa astăzi, 30 martie, de la ora 20:00, pe stadionul „Otelul”. Vino la meci și susține echipa! Bilete ➡️ DETALII AICI