shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Luptăm împreună pentru o nouă victorie!

otelul-jucatori

SC Oţelul Galaţi va disputa astăzi, pe teren propriu, cu începere de la ora 17:00, o nouă partidă extrem de dificilă în actuala stagiune de campionat, chiar împotriva singurei formaţii care a reuşit să ne învingă în acest sezon, CSM Roman.

Echipa noastră se află pe un trend ascendent, înregistrând 4 victorii în ultimele 4 partide, plus 2 succes obţinute la masa verde împotriva formaţiilor gălăţene excluse sau retrase, Metalosport, respectiv Avântul Valea Mărului, aşadar sperăm să continuăm forma bună cu un nou succes obţinut astăzi.

SC Oţelul Galaţi ocupă locul secund în ierarhia seriei, având acumulate 49 de puncte, fiind la 3 puncte faţă de liderul Aerostar Bacău, şi o linie de clasament ce cuprinde 14 victorii, 7 egaluri şi 1 înfrângere, golaveraj 44-11, în timp ce oaspeții noștri de astăzi se situează pe poziţia a 5-a, cu un total de 37 de  puncte, având 11 victorii, 4 egaluri şi 6 înfrângeri, golaveraj 46-28.

Sperăm să facem un joc bun care să ne aducă la final cele trei puncte puse în joc, extrem de importante în economia campionatului. Aştept din partea echipei agresivitate, determinare şi concentrare, iar cu sprijinul suporterilor să continuăm forma bună din ultima perioadă”, a declarat Alexandru Ciobanu, antrenorul formaţiei noastre.

Împreună reprezentăm Galaţi, Moldova, România! Împreună pentru Oţelul!