shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Luptăm până la capăt: Foresta – Oțelul, astăzi ora 17:30

gol1

SC Oțelul Galați va disputa manșa retur a a semifinalelor barajelor de promovare în Liga 2, pe terenul formației Foresta Suceava. Jocul va avea loc cu începere de la ora 17:30, pe stadionul Areni din Suceava. În partida tur, oțelarii s-au impus cu 3-0, prin golurile marcate de Ionuț Neagu (min. 58), George Cîrjan (64) și Cosmin Stoian (67 – penalty).

Oțelarii s-au calificat în această primă fază a barajelor din postura de câștigătoare a seriei 2 a Ligii 3, cu un total de 41 de puncte obținute în urma celor 13 victorii, 2 victorii și 3 înfrângeri, având cel mai bun golaveraj din toate seriile (+41), marcând 54 de goluri și primind 13 goluri. De cealaltă parte, Foresta Suceava vine la Galați din postura de ocupantă a locului secund în seria 1, după ce a acumulat 36 de puncte și având o linie de clasament ce cuprinde 11 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri, golaveraj 31-10.

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat pentru această partidă o brigadă ce îl va avea la centru pe Dumitrache Bogdan – Bucureşti. Acesta va fi asistat la cele două tușe de Brînză Iulian Cătălin – Botoşani și Neacșu Ionuț Traian – Bucureşti, în timp ce rezervă va fi Baciu Andrei – Botoşani. Observator de joc a fost desemnat Scanteie Daniel – Bacău, iar prestația arbitrilor va fi supervizată de Zanfirescu Bogdan – Botoşani.

Partida SC Oțelul Galați – Foresta Suceava va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe pagina oficială de Facebook și pe canalul oficial de Youtube #OtelulTV.