shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Luptăm pentru Grig: CSM Bacău – SC Oțelul Galați, astăzi, ora 17:00

gol1

SC Oțelul Galați va evolua astăzi în deplasare, pe terenul formației CSM Bacău, într-o partidă ce va conta pentru etapa 15 a Ligii 3, seria 2. Jocul va avea loc cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Letea Veche din Bacău.

Înaintea acestei runde, oțelarii ocupau fotoliul de lider al ierarhiei, cu un total de 32 de puncte acumulate în urma celor 10 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri. Golaverajul oțelarilor este +36, cu cele 46 de goluri marcate fiind cea mai ofensivă echipă din toate 100 de formații din cel de-al treilea eșalon și doar 10 goluri primite. De cealaltă parte, CSM Bacău ocupă locul 7, cu 16 puncte și o linie de clasament ce cuprinde 4 victorii, 4 egaluri și 6 înfrângeri, golaveraj 11-21. Formația băcăuană are în schimb o parte secundă de campionat excelentă, fiind neînvinsă în 2021, reușind chiar remize cu CSM Focșani și Dacia Unirea Brăila, ambele în deplasare.

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada de arbitri ce va conduce partida de astăzi, urmând ca la centru să fie Marinescu Madalin – Bucureşti, asistat la cele două tușe de Bobe Ionuţ Marius – Videle și Necula Mihaita – Bucureşti. Observator de joc a fost delegat Mircea Constantin – Buzău, în timp ce Lapa Ioan – Vaslui va superviza prestația arbitrilor.

Tehnicianul Petre Grigoraș a suferit o accidentare la tendonul ahilean la o partidă de fotbal-tenis și în cursul zilei de vineri a fost supus unei intervenții chirurgicale. Grig va lipsi astfel de la partida pe care SC Oțelul Galați o va disputa astăzi, iar de săptămâna viitoare va începe procesul de recuperare pentru a putea sta pe bancă la meciurile următoarele ale oțelarilor. Cu siguranță, jucătorii vor evolua astăzi și pentru Petre Grigoraș, pe care îl așteaptă cu nerăbdare alături de echipă.

Partida CSM Bacău – SC Oțelul Galați va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe pagina oficială de Facebook și pe canalul oficial de Youtube #OtelulTV.