shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Luptăm pentru promovare, Oțelul-Gloria, azi, ora 20:00

bz

Astăzi, de la ora 20:00, SC Oțelul Galați va întâlni formația Gloria Buzău, pe stadionul „Oțelul”.

După 3 etape disputate, SC Oțelul Galați se situează pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu 39 puncte acumulate (1 victorie și 2 înfrângeri, golaveraj 4-7), în timp ce buzoienii se clasează pe locul 5, cu 34 puncte (3 egaluri, golaveraj 2-2). În etapa precedentă echipa noastră a fost învinsă de Dinamo, scor 3-0, în timp ce adversara noastră de astăzi a remizat pe Unirea Dej, scor 0-0.

În sezonul regular, echipa noastră a terminat la egalitate, scor 1-1, golul echipei noastre fiind marcat de Ionuț Neagu, printr-o execuție de kinogramă, un șut de la 30 de metri direct în vinclu, care nu i-a dat nicio șansă portarului Relu Stoian.
La capitolul absențe, managerul tehnic Dorinel Munteanu nu va conta pe Costin Ghiocel, suspendat, și pe Laurențiu Maxim, care este ușor accidentat.

Doresc să văd altă echipă, mai determinată, care face tot posibilul să câștige toate punctele. Întâlnim una dintre cele mai puternice adversare din play-off, dar, cu toate acestea, mă aștept la o reacție bună din partea jucătorilor, ca să îndreptăm, ca să spun așa, rezultatul cu Dinamo.
Nu va fi ușor, trebuie să ne dăruim, să avem o constanță în joc și în evoluție. Fiecare punct e important, dar mi-aș dori din partea publicului să susțină necondiționat echipa, să aibă încredere în jucători.
În acest moment, echipa e în grafic. Așteptările sunt mai mari, dar, ținând cont de contextul general, de unde am plecat și unde am ajuns, lumea, suporterii trebuie să aibă mai mult respect pentru echipă, pentru jucători. Am prins o zi mai puțin bună cu Dinamo, dar nu înseamnă că nu ne vom bate pentru promovare, de pe locurile direct promovabile sau după baraj. – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Oţelul Galaţi

Partida va fi condusă la centru de Dumitrache Bogdan (Bucureşti – Bucureşti), ajutat la cele două tușe de Vatamanu Cosmin (Bucureşti – Bucureşti) și Bojan Cosmin (Târgu Mureş – Mureş). Rezerva de arbitru va fi Ștef Claudiu (Târgu Mureş – Mureş). Observatorul de arbitri pentru această partidă este Moise Gheorghe (Bucureşti – Bucureşti).

Partida SC Oțelul Galați – Gloria Buzău, din etapa 4 a Play-off-ului de promovare în SuperLiga, se va disputa astăzi, 13 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul „Otelul”. Vino la meci și susține echipa! Bilete ➡️ DETALII AICI