shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Marius Matei: „Suntem mai puternici alături de suporteri”

marius-matei-conf

Marius Matei, vârful de atac ce a marcat golul victoriei în etapa precedentă pe terenul Ceahlăului, consideră că echipa oțelară poate continua startul bun de sezon și în derby-ul de mâine cu SCM Gloria Buzău. Atacantul gălățean mizează pe valoarea coechipierilor săi și pe sprijinul suporterilor pentru a obține un succes ce i-ar distanța pe roș-alb-albaștri față de contracandidatele la promovarea în liga secundă.

Atmosfera este una bună, trebuie să păstrăm aceeași linie. Va fi un meci destul de greu având în vedere că ambele echipe au același obiectiv. Suntem încrezători că vom reuși să câștigăm dacă ne facem jocul nostru și ulterior să avem un mic avantaj în fața celorlalte echipe. Avem avantajul că jucăm în fața fanilor, sperăm să vină în număr cât mai mare și să avem susținerea lor. Și ca echipă cred ca stăm puțin mai bine, dar nu aș vrea să exagerez pentru că la fotbal se pot întampla multe. Mizăm pe aportul fanilor, alături de ei putem obține mai ușor cele trei puncte puse în joc, suntem mai puternici și mai încrezători”, a declarat Marius Matei, atacantul SC Oțelul Galați.

Partida SC Oțelul Galați – SCM Gloria Buzău, se va disputa sâmbătă, 15 septembrie, cu începere de la ora 19:00, pe stadionul Oțelul, în etapa a 4-a a Ligii 3. Cumpără-ți bilet și susține echipa pe stadion: DETALII AICI