shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Membrii SCOG şi-au ales conducerea

Adunarea Generala si-a ales noua conducere

Adunarea Generala si-a ales noua conducere

Sâmbătă, 3 decembrie 2016, la Clubul Sidex  din Galaţi, a avut loc un eveniment foarte important din viaţa clubului nostru. Suporterii Oţelului au fost prezenţi la prima Adunare Generală din istoria SC Oţelul Galaţi. Au fost de faţă aproximativ 50 de socios, mare parte dintre aceştia cu delegaţie de vot pentru cei care nu au putut fi prezenţi. S-a ajuns astfel prin extensie la un număr de 115 de persoane cu drept de vot, ceea ce a dus la îndeplinirea condiţiilor de cvorum, conform statutului.

Cu ajutorul Comisiei Electorale s-a trecut la votul propriu-zis, mai exact la validarea persoanelor din noua conducere, deoarece fiecare funcţie a avut doar un candidat în dreptul ei, iar conform statutului nu a mai fost nevoie de alegeri. Astfel, d-l Cornel Moisescu a fost ales în lipsă ca preşedinte al Suporter Club Oţelul Galaţi, d-l Cosmin Ilaş vicepreşedinte, iar d-l Alexandru Pîrvu a devenit secretar al clubului, toţi 3 provenind din rândul suporterilor roş-alb-albaştri.

S-a făcut şi un scurt bilanţ al realizărilor Consiliului Director provizoriu şi s-au luat în discuţie obiectivele pe care noua conducere şi-a propus să le atingă în mandatul de doi ani: revenirea pe Stadionul “Oţelul”, atragerea spectatorilor la meciurile de pe teren propriu, atragerea de sponsori şi mărirea numărului de membri socios, obţinerea palmaresului FC Oţelul Galaţi, etc. Au luat cuvântul atât noul vicepreşedinte Cosmin Ilaş, cât şi secretarul Alex Pîrvu, dar şi antrenorul Stelian Bordieanu sau directorul sporiv Sorin Haraga. De asemenea, membrii socios şi-au putut expune punctele de vedere şi sugestiile privind viitorul SCOG. De menţionat şi discursul lui Iulian Apostol, fost jucător la Oţelul Galaţi, din postura de membru socios!

Juristul clubului Cosmin Bărbieru a prezentat paşii următori pentru validarea alegerilor de către Judecătoria Galaţi, iar şedinţa s-a încheiat după aproximativ două ore, timp în care suporterii au putut schimba păreri, opinii şi s-au putut întreţine cu persoanele din conducerea clubului. De asemenea, fanii au plecat acasă cu suveniruri de la magazinul SC Oţelul Galaţi, deschis ad-hoc, la locul întâlnirii.

Pe această cale ţinem să mulţumim tuturor membrilor asociaţi care au înţeles importanţa acestui moment din viaţa SC Oţelul Galaţi şi îi aşteptăm în număr cât mai mare şi la următoarea Adunare Generală.