shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mereu alături de echipă

La doar câteva zile de la calificarea în Finala Cupei României, Oțelul te cheamă iarăși alături. Întâlnim același adversar, Universitatea Cluj, care a rămas la Galați după semifinala de joi seară și care își dorește revanșa, cu toate că vorbim de o altă competiție, și anume Superliga. Așadar, de la ora 16.00, ne revedem pe stadion, adică ACASĂ!

Roș-alb-albaștrii ne țin în priză pe acest final de sezon. Ce suporter nu și-ar dori să vină la stadion pentru echipa care, prin promovări succesive, a reintrat în circuitul care contează cu adevărat, obținând și o calificare istorică în finala uneia dintre competiții? Avem acest privilegiu și trebuie să profităm de șansă. Pe de altă parte, băieții antrenați de Dorinel Munteanu, ducând atâtea meciuri în doar câteva zile, resimt oboseala și au nevoie de tribune pline, de susținerea întregului Galați pentru o nouă victorie. U Cluj, adversarul de joi și de astăzi, va fi și mai îndârjit în duelul de la ora 16.00. Acum chiar putem apela la sintagma “al doisprezecelea jucător”, nu e doar un clișeu oarecare.

Încă avem nevoie de puncte, iar tribunele gălățene, după ce în toamnă au avut de așteptat victoriile care soseau doar din partidele de pe teren străin, au fost răsplătite în acest an 2024. Am adunat o seamă de succese importante și, pentru a ne asigura liniștea în perspectiva următorului sezon de Superliga, încă mai avem nevoie de puncte. Iar pasiunea miilor de suporteri dunăreni se va transmite ușor în iarbă, acolo unde Cisotti, Maciel, Rus, Bodișteanu, Cisse și ceilalți vor prelua energia. Meseria de fan este cea mai frumoasă din lume. Mereu alături de echipă, astăzi în primul rând! Forza, Oțelul!

(În imagine, captură din ziarul Sportul cu cronica și caseta primei victorii de acasă a Oțelului într-un duel cu U Cluj. Se întâmpla în decembrie 1987)