shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Modificare de program: Oțelul – Brăila, sâmbătă, ora 13:30, DigiSport 1

echipaof

Departamentul de Competiții din cadrul Federației Române de Fotbal și deținătorii drepturilor TV au stabilit ora de disputate a partidei SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila, din finala barajului de promovare în Liga 2. Astfel, manșa tur a acestei duble va avea loc sâmbătă, 22 mai, cu începere de la ora 13:30, pe stadionul Oțelul, jocul urmând a fi transmis în direct pe DigiSport 1.

SC Oțelul Galați a obținut calificarea în finala barajului de promovare în Liga 2, după ce a trecut, scor general 3-0, de Foresta Suceava. De cealaltă parte, Dacia Unirea Brăila, a învins, cu scorul general de 4-2, pe Bucovina Rădăuți, câștigătoarea seriei 1 a Ligii 3.

În acest moment, partida SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila se va disputa fără prezența suporterilor pe stadion. SC Oțelul Galați informează comunitatea de suporteri faptul că managementul clubului a înaintat toate solicitările către autoritățile competente pentru a permite accesul spectatorilor la acest joc. Clubul nostru este renăscut din pasiunea suporterilor pentru culorile roș-alb-albastre, pentru tradiția fotbalului și pentru mândria orașului, iar prezența fanilor ar fi decisivă în acest baraj de promovare. Până la emiterea unui protocol ce va prevede regulile de acces în arenele sportive, clubul încearcă toate căile legale de a avea suporterii alături, așa cum bine știm că și suporterii și-ar dori să încurajeze echipa de pe stadion. Mingea este acum în terenul autorităților competente, sperăm în conștientizarea faptului că fotbalul este un adevărat fenomen social, un sport care se desfășoară pentru public, iar scopul acestuia trebuie să fie îndreptat mai mult către susținătorii activi din arenele sportive.

Până la primirea unor răspunsuri oficiale, puteți achiziționa și la acest joc bilete virtuale pentru a sprijini clubul în lupta pentru promovare: https://www.bilete.ro/sc-otelul-galati-dacia-unirea-braila/