background-new-min
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Modificări în programul de pregătire

reunire-lot-stadion

SC Oțelul Galați anunță faptul că a decis anularea stagiului centralizat ce urma să se efectueze în Antalya, Turcia. Managementul sportiv al clubului va face toate demersurile ca programul de pregătire să nu fie afectat, iar echipa să dispute meciurile amicale necesare omogenizării lotului pentru returul de campionat.

Conducerea SC Oțelul Galați, în urma unei analize profunde din punct de vedere financiar, a luat decizia de a renunța la cantonamentul programat în Antalya pentru a nu afecta bugetul clubului destinat pentru partea secundă a campionatului. Considerăm că este o hotărâre oportună și în concordonanță cu principiile și valorile în baza cărora a fost fondat clubul, stabilitatea financiară fiind un pilon de bază în proiectul de renaștere și dezvoltare al stindardului fotbalului gălățean.

Departamentul sportiv al SC Oțelul Galați va perfecta în perioada următoare programul jocurilor de verificare până la reluarea sezonului competițional, astfel încât programul echipei să își continue planul trasat de staff-ul tehnic.

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer