shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Moment dedicat eroilor din Afganistan

bartos-otelul

Militarii de la Batalionul 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei” din Galați și-au încheiat recent cea de a 4-a misiune în teatrul de operațiuni din Afganistan.

Alături de ei, a participat și unul dintre cei mai devotați suporteri ai echipei noastre și unul dintre membrii fondatori ai proiectului Suporter Club Oțelul Galați, Bogdan Bartoș. Clubul nostru i-a mulțumit pentru modul în care și-a făcut cu cinste datoria şi a acţionat într-un mod exemplar pentru patrie.

Bogdan Bartoș a fost premiat simbolic de către clubul nostru și a dat lovitura de start a jocului SC Oțelul Galați – Hușana Huși. Felicitări şi bine ai revenit acasă, drag camarad !

moment-reculegere

De asemenea, înaintea jocului de sâmbătă, SC Oțelul Galați – ACS Hușana Huși 2-0,  a fost ținut un moment de reculegere în memoria soldatului român căzut la datorie în timpul îndeplinirii unei misiuni în Afganistan.

Eroul Polschi Ciprian Ștefan, născut în Buzău, era încadrat ca șofer autostație radio în Batalionul 52 Operații Speciale „Băneasa-Otopeni”. În data de 5 septembrie, pe timpul executării unei misiuni administrative, militarul, cu trei misiuni în același teatru de operații, și-a pierdut viața în urma unui atac cu un autovehicul capcană. Odihnească-se în pace!