shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mult succes, Alexandru Ciobanu!

alex-ciobanu

SC Oțelul Galați anunță că Alexandru Ciobanu va ocupa postura de antrenor principal al echipei, acesta fiind ajutat de Eugen Baștină și Iulian Olteanu.

Astfel, clubul nostru dă credit unui tehnician tânăr, pregătit și dedicat activității de antrenorat, un profesionist desăvârșit, cunoscător al fotbalului gălățean și familiarizat cu spiritul de luptă și sacrificiu de care trebuie să dea dovadă Oțelul. În plus, fiind de la începutul sezonului în staff-ul tehnic al echipei, este perfect acomodat în cadrul clubului și este familiarizat cu nivelul la care se află jucătorii SC Oțelul Galați.

Alexandru Ciobanu s-a născut la Galați, pe 6 ianuarie 1986, iar cariera în fotbal a început-o la Oțelul, unde a activat timp de 8 sezoane la grupele de juniori ale clubului. A făcut pasul în fotbalul profesionist la CSM Rm. Sărat (Liga 3), dar a evoluat și la FC Botoșani (Liga 2).

După încheierea carierei de jucător, a debutat în domeniul antrenoratului și de-a lungul timpului a activat la cluburi precum CF Brăila (L2), CSM Rm. Sărat (L3), Gloria Buzău (L2), Delta Tulcea (L2), CSM Rm. Vâlcea (L2), Al Orouba (Oman L1) și FC Metalosport Galați (L3) din postura de antrenor secund și preparator fizic. A fost principal la formația secundă și cea U19 a clubului de ligă secundă, CSM Rm. Vâlcea, dar și interimar la formația Al Orouba. În 2012, a obținut Licenta „A” UEFA în cadrul Școlii Federale de Antrenori, iar din 2014 deține și licența de preparator fizic.

Alexandru Ciobanu, antrenor SC Oțelul Galați: „Sunt onorat pentru că cei din conducerea executivă au încredere în mine ca antrenor și sunt atașat dintotdeauna de club! De asemenea, mulțumim suporterilor pentru că și-au exprimat susținerea față de echipă și club. Cred ca e important si trebuie sa ne imbunatatim atitudinea, sa creem o stare de spirit puternica, pozitiva pentru a aduna cat mai multe victorii ca la sfarsitul turului sa privim increzatori si optimisti spre retur!

Cornel Romeo Moisescu, președinte SC Oțelul Galați: „Fac apel la comunitatea oțelară să îl sprijinim, să îl încurajăm la greu. Îmi doresc ca Alex Ciobanu să fie surpriza noastră placută, tinerețea, cunostințele și voința lui să fie decisive în realizarea obiectivului nostru: promovarea în Liga 2. A venit timpul ca disciplina și seriozitatea să fie cuvinte de ordine la Oțelul”

Primul joc oficial pentru Alexandru Ciobanu în postura de antrenor principal al SC Oțelul Galați se va disputa sâmbătă, 28 octombrie, în compania formației FK Miercurea Ciuc, în etapa a 10-a a Ligii 3. Partida va avea loc cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Oțelul. Împreună susținem echipa fanion a orașului Galați! #ImpreunaPentruOtelul