shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mult succes, Marius Matei!

matei-cirjan

SC Oțelul Galați și jucătorul Marius Matei au decis de comun acord, în cursul zilei de astăzi, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părți. Fotbalistul semnase în vară un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

În turul actualului sezon de Liga 3, Matei a evoluat în 14 meciuri, reușind să marcheze 1 gol și să ofere 3 assist-uri în cele 553 de minute petrecute pe gazon, medie 40 min/meci.

Marius Matei este născut la Galați, pe 1 februarie 1984, iar cariera în fotbal a început-o la FCM Dunărea, formației pentru care a și debutat. De-a lungul carierei a jucat în primele două eșaloane ale fotbalului românesc, la echipe precum Dacia Unirea Brăila, FC Vaslui, FC Botoșani, Farul Constanța, FC Olt, Rapid CFR Suceava, FC Voluntari, FC Brașov, Luceafărul Oradea și Foresta Suceava. În turul sezonului 2009-2010, a îmbrăcat chiar tricoul Oțelului, bifând 6 prezențe în prima divizie pentru roș-alb-albaștri. Per total, a strâns 30 de meciuri în Liga 1 și peste 160 de meciuri în Liga 2, reușind să marcheze 81 de goluri, conform portalului transfermarkt.com.

Mulțumim și mult succes, Marius Matei!