shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mulțumim, Damian Băncilă!

bancila-damian

SC Oțelul Galați și Damian Băncilă au ajuns la o înțelegere privind rezilierea amiabilă a contractului antrenorului în vârstă de 49 de ani.

Clubul îi mulțumește lui Damian Băncilă pentru decizia de a prelua echipa noastră într-un moment dificil și apreciază eforturile depuse pentru menținerea la un nivel cât mai înalt din punct de vedere al poziționării în clasament și munca depusă de tehnician care au dus la obținerea rezultatelor pozitive în actuala stagiune a Ligii 3.

„Trebuie să fim uniți și să rămânem aproape de echipă, să înțelegem că viața unui antrenor depinde atât de rezultate, cât și de ceea ce exprimă echipa pe teren. Jucătorii trebuie să demonstreze și ei la meciurile următoare  altă atitudine și un alt angajament, demne de un club ca Oțelul. E clar că nu avem în acest moment punctele pe care ni le-am dorit și poate nici jocul nu a fost la nivelul propus. Îi mulțumim lui Damian Băncilă și îi urăm mult succes în carieră, chiar ne-am dori să rămână în cadrul clubului la Centrul de Copii și Juniori, sperăm să putem colabora”, a declarat Iulian Apostol, team manager SC Oțelul Galați.

Numele noului antrenor principal al echipei va fi anunțat în zilele următoare, interimatul urmând a fi asigurat de Alexandru Ciobanu, Eugen Baștină și Iulian Olteanu.