shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mulțumim, Godwin Onyeka!

onyeka-2

SC Oțelul Galați și jucătorul Konyeha Godwin Onyeka au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Fotbalistul nigerian a acuzat probleme medicale după debutul său în tricoul Oțelului și în urma investigațiilor amănunțite mijlocașul ofensiv nu va mai putea evolua în acest sezon, urmând a suferi o intervenție chirurgicală.

Regret faptul că Onyeka nu ne va mai putea ajuta în acest sezon. Aveam mare încredere în el, este un jucător de calitate, s-a văzut acest lucru atunci când a intrat pe teren. Din păcate, starea sa medicală nu îi va mai permite să evolueze în această stagiune și am decis de comun acord încetarea contractului. Îl vom sprijini în procesul de recuperare, va fi operat și sper să se recupereze. A dat dovadă de caracter prin această decizie, îi mulțumim și îi dorim să revină cât mai puternic”, a declarat Valentin Ștefan, managerul general al SC Oțelul Galați.

Konyeha Godwin Onyeka este născut în Nigeria pe 22 iunie 1992 și evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, dar poate fi folosit și în banda stângă sau chiar vârf. Jucătorul cu o înălțime de 175 cm a fost adus prima dată în România de Astra, la vârsta de 19 ani , pentru care a evoluat la echipa secundă a clubului giurgiuvean. Apoi a trecut la Luceafărul Oradea de unde a ajuns la Pandurii Tg. Jiu, bifând chiar o prezență în Liga 1, sub comanda antrenorului Petre Grigoraș. A fost împrumutat de gorjeni la CS Buftea și Academica Clinceni, după care a ajuns la CSM Rm. Vâlcea (toate din Liga 2), iar în 2015 s-a transferat la formația cehă de ligă secundă, FK Viktoria Zizkov. După o revenire în țară la CSM Sighetul Marmației a urmat o experiență în liga a II-a din Georgia, la Shukura Kobuleti. Din toamna acestui an, a semnat cu Oțelul și a reprezentat culorile roș-alb-albastre ale clubului nostru.

Godwin Onyeka a reușit chiar la meciul de debut în tricoul Oțelului să marcheze o dublă, la doar câteva minute după ce a fost introdus în teren de antrenorul Alin Pînzaru în partida cu FC Botoșani 2.

SC Oțelul Galați îi mulțumește pentru aportul adus în acest sezon și îi urează sănătate maximă și mult succes mai departe în cariera fotbalistică!