shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Mulțumim, oțelari, pentru un an extraordinar!”

marian-brailescu

SC Oțelul Galați a încheiat seria partidelor oficiale din 2022, un an plin de satisfacții pentru comunitatea oțelară, dar și unul care ne obligă să fim mai buni în următoarea perioadă. Împreună am reușit să reînviem spiritul nostru de oțel, am redat culoare legendarului nostru stadion, am readus la viață mândria de fi gălățean și am purtat numele Oțelul în toate colțurile țării. Am jucat cu determinarea noastră călită în focul dintre furnale, dar și cu inima ce a vibrat odată cu suporterii noștri minunați, alături de care am purtat fiecare luptă.

Am reușit o promovare mult dorită, la capătul unui sezon plin de provocări și într-o finală în care echipa noastră, precum un gladiator, nu a lăsat nicio speranță adversarului și a devenit un tot unitar, unul imbatabil, cu miile de inimi din arenă. Am umplut împreună stadionul, strigătul nostru viking a răsunat în tot orașul, iar Dunărea Bătrână a însoțit echipa în toate deplasările din noua stagiune.

Cu siguranță, meritul principal trebuie să îl atribuim generalului Dorinel Munteanu și legiunii sale de jucători oțelari pe care i-a condus magistral. A impus prin propriul exemplu disciplina, profesionalismul, atât în rândul echipei, cât și în cadrul clubului nostru. Am devenit cu toții cu adevărat o echipă, în care emblema jucătorilor de pe piept a fost steagul nostru de luptă.

Fără a păși în sfera politică, trebuie să apreciem sprijinul constant oferit de Primăria Municipiului Galați, dar și să salutăm revenirea alături de club a combinatului siderurgic, prin Liberty Galați și GFG Foundation, parteneriat comun în care orașul, combinatul, clubul și suporterii au devenit cei mai uniți coechipieri.

Țin să le mulțumesc tuturor suporterilor,membrilor-asociați și colegilor cu care am început acest proiect și care ne-au fost alături în acest an, cu siguranță, vom analiza și greșelile și vom încerca să elaborăm și implementăm o strategie care să pună în prim plan echipa, suporterii, dar și viitorul fotbalului oțelar. De asemenea, țin să mulțumesc tuturor sponsorilor, partenerilor, colaboratorilor, voluntarilor și reprezentanților mass-media pentru suportul oferit în 2022 și sperăm să continuăm împreună dezvoltarea de noi parteneriate care să sprijine fotbalul și comunitatea în următorul an. Mulțumim, oțelari, pentru un an extraordinar!

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați