background-new-min
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mulțumim și mult succes, Alexandru Ciobanu!

ciobanu-alexandru-interviu

Clubul nostru și Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați, au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Pe această cale, clubul nostru îi mulțumește pentru întreaga activitate în staff-ul tehnic al echipei și îi urează mult succes în carieră!

Alexandru Ciobanu s-a născut la Galați, pe 6 ianuarie 1986, iar cariera în fotbal a început-o la Oțelul, unde a activat timp de 8 sezoane la grupele de juniori ale clubului. A făcut pasul în fotbalul profesionist la CSM Rm. Sărat (Liga 3), dar a evoluat și la FC Botoșani (Liga 2).

După încheierea carierei de jucător, a debutat în domeniul antrenoratului și de-a lungul timpului a activat la cluburi precum CF Brăila (L2), CSM Rm. Sărat (L3), Gloria Buzău (L2), Delta Tulcea (L2), CSM Rm. Vâlcea (L2), Al Orouba (Oman L1) și FC Metalosport Galați (L3) din postura de antrenor secund și preparator fizic. A fost principal la formația secundă și cea U19 a clubului de ligă secundă, CSM Rm. Vâlcea, dar și interimar la formația Al Orouba. A fost cooptat în staff-ul formației noastre în vara anului 2017, în funcția de preparator fizic al echipei, iar în luna octombrie a fost promovat drept antrenor principal, post pe care l-a ocupat până la finalul sezonului 2017/2018. În stagiunea 2018/2019 a Ligii 3 s-a ocupat din nou de pregătirea fizică a lotului oțelar. După o nouă experiență în prima ligă din Oman, a revenit în vara anului precedent la Galați, fiind antrenor principal al Oțelului în sezonul precedent.

Mulțumim și mult succes în carieră, Alexandru Ciobanu!

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer