shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mulțumim și mult succes, Alexandru Ciobanu!

alex-ciobanu

Clubul nostru și Alexandru Ciobanu, preparatorul fizic al SC Oțelul Galați din acest sezon și antrenorul principal al echipei în stagiunea precedentă, au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Tânărul tehnician va prelua din postura de antrenor principal formația din prima ligă a Omanului, Al Orouba. Pe această cale, clubul nostru îi mulțumește pentru întreaga activitate în staff-ul tehnic al echipei și îi urează mult succes în carieră!

Am ales să preiau echipa Al Orouba din prima ligă din Oman. Chiar dacă momentan drumurile noastre se separ, vreau să mulțumesc conducerii pentru colaborarea corectă avută în campionatul trecut și să îi apreciez pentru toată munca făcută. De asemenea, apreciez susținerea galeriei noastre care ne-a încurajat permanent, inclusiv la singura înfrângere din stagiunea precedentă, cea cu Aerostar, când ne-au strigat că sunt mândri de noi, a fost un sentiment de neegalat. Acum e o nouă conjuctură la club si sper ca demersul foștilor jucători care s-au alăturat noului Oțelul pentru a munci și a-l face, pas cu pas, să redevină mare, să fie încununat de o promovare în acest campionat. Pentru mine, începe o nouă experiență în a conduce o nouă echipă, dar inima mea rămâne lângă acest proiect pentru că Oțelul reprezintă parte din copilăria mea, educația mea și istorie din familia mea! Mă înclin cu respect în fața celor care voluntari muncesc pentru club, celor care au pasiune pentru Oțelul și, bineînțeles, galeriei oțelare!”, a declarat Alexandru Ciobanu.

Alexandru Ciobanu s-a născut la Galați, pe 6 ianuarie 1986, iar cariera în fotbal a început-o la Oțelul, unde a activat timp de 8 sezoane la grupele de juniori ale clubului. A făcut pasul în fotbalul profesionist la CSM Rm. Sărat (Liga 3), dar a evoluat și la FC Botoșani (Liga 2).

După încheierea carierei de jucător, a debutat în domeniul antrenoratului și de-a lungul timpului a activat la cluburi precum CF Brăila (L2), CSM Rm. Sărat (L3), Gloria Buzău (L2), Delta Tulcea (L2), CSM Rm. Vâlcea (L2), Al Orouba (Oman L1) și FC Metalosport Galați (L3) din postura de antrenor secund și preparator fizic. A fost principal la formația secundă și cea U19 a clubului de ligă secundă, CSM Rm. Vâlcea, dar și interimar la formația Al Orouba. În 2012, a obținut Licenta „A” UEFA în cadrul Școlii Federale de Antrenori, iar din 2014 deține și licența de preparator fizic. A fost cooptat în staff-ul formației noastre în vara anului 2017, în funcția de preparator fizic al echipei, iar în luna octombrie a fost promovat drept antrenor principal, post pe care l-a ocupat până la finalul sezonului 2017/2018. În actuala stagiune a Ligii 3 s-a ocupat din nou de pregătirea fizică a lotului oțelar, iar din această iarnă va antrena formația de prima ligă din Oman, Al Orouba.

Mulțumim și mult succes în carieră, Alexandru Ciobanu!