shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mulțumim și mult succes, Alin Pînzaru!

alin-pinzaru-banca

Clubul nostru și antrenorul Alin Pînzaru au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale

Conducerea executivă a SC Oțelul Galați și antrenorul principal al echipei, Alin Pînzaru, au decis, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părți. Clubul nostru îi mulțumește public fostului tehnician oțelar pentru activitatea pe banca tehnică a echipei și îi urează mult succes mai departe în carieră.

De pregătirea echipei se vor ocupa în continuare Tudorel Pelin (antrenor interimar), Iulian Olteanu (antrenor cu portarii) și Ionel Tămășanu (preparator fizic).

Alin Pînzaru este născut pe data de 18 ianuarie 1976 și a fost format de juniorii Oțelului, club pentru care a debutat în prima divizie pe 4 decembrie 1993, la jocul cu Inter Sibiu, scor 1-1. A mai evoluat pentru Dunărea Galați, FC Vaslui, Gloria Buzău, Zimbru Chișinău și Dacia Unirea Brăila, iar după încheierea carierei de fotbalist, în 2012, a pregătit formația brăileană din postura de antrenor principal, până în vara acestui an. Antrenorul în vârstă de 42 de ani deține Licența PRO și din turul actualei ediții de campionat a revenit la clubul unde s-a format și a debutat în fotbal: Oțelul Galați.

Mulțumim și mult succes, Alin Pînzaru!