shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mulțumim și mult succes, Dumitru Demian!

dumitru-demian

SC Oțelul Galați anunță că a ajuns la un acord de încheiere amiabilă a contractului cu jucătorul Dumitru Demian, la cererea expresă a acestuia, fotbalistul moldovean invocând probleme personale care nu îl mai puteau ține departe de țara vecină și de familie. Conducerea tehnică a înțeles situația și a răspuns pozitiv solicitării acestuia, neputând rămâne indiferentă la dificultățile prin care trece un membru sportiv al echipei.

Dumitru Demian – mijlocaș dreapta – născut 8 februarie 1999, la Chișinău, Rep. Moldova – a fost format la juniorii celor de la Dacia Buiucani, Chișinău, dar apoi a trecut în fotbalul italian, evoluând încă de la o vârstă fragedă în Serie D, la echipele Virtus Verona, Levico Terme și Legnano Salus, adunând 87 de prezențe în acest eșalon. A revenit apoi în țara natală, la formația unde a început să practice fotbalul și a evoluat alături de Dacia Buiucani, în prima ligă a Moldovei, reușind să marcheze de 6 ori și să ofere 2 assist-uri în cele 30 de meciuri în Divizia Națională. E fost selecționat în echipa națională a Republicii Moldova la toate categoriile de juniori, inclusiv Under 21.

SC Oțelul Galați îi mulțumește pentru activitatea depusă în tricoul Oțelului și îi urează mult succes, atât pe plan personal, cât și profesional!

De asemenea, clubul anunță că fundașul Cosmin Mereuță va fi cedat, sub formă de împrumut, pentru a putea prinde cât mai mult jocuri în această parte secundă a campionatului. De cealaltă parte, lotul condus de Dorinel Munteanu a fost completat cu Valentin Oniciu (mijlocaș ofensiv, născut 2004), împrumutat de la CSM Galați și Rareș Ciubotariu (portar, născut 2006), promovat de la echipa U17 a clubul nostru, ambii urmând a fi monitorizați în această perioadă de pregătire.