shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mulțumim și mult succes, Marius Matei!

matei-gol2

SC Oțelul Galați și jucătorul Marius Matei au decis de comun acord, în cursul zilei de astăzi, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părți. Fotbalistul mai avea contract cu formația noastră până la finalul acestui sezon.

În turul actualului sezon de Liga 3, Matei a evoluat în 8 meciuri, reușind să marcheze 5 goluri în cele 396 de minute petrecute pe gazon, medie 50 min/meci.

Marius Matei este născut la Galați, pe 1 februarie 1984, iar cariera în fotbal a început-o la FCM Dunărea, formației pentru care a și debutat. De-a lungul carierei a jucat în primele două eșaloane ale fotbalului românesc, la echipe precum Dacia Unirea Brăila, FC Vaslui, FC Botoșani, Farul Constanța, FC Olt, Rapid CFR Suceava, FC Voluntari, FC Brașov, Luceafărul Oradea și Foresta Suceava. În turul sezonului 2009-2010, a îmbrăcat chiar tricoul Oțelului, bifând 6 prezențe în prima divizie pentru roș-alb-albaștri. Per total, a strâns 30 de meciuri în Liga 1 și peste 160 de meciuri în Liga 2, reușind să marcheze 81 de goluri, conform portalului transfermarkt.com. A mai evoluat în două rânduri pentru Oțelul în Liga 3.

Mulțumim și mult succes, Marius Matei!