shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mulțumim și mult succes, Maxim Cojocaru și Fernando Dobre!

cojocaru-maxim

SC Oțelul Galați anunță că a ajuns la acorduri de încetare amiabilă a contractelor cu jucătorii Maxim Cojocaru (fundaș central, 22 ani) și Fernando Dobre (mijlocaș central, 20 ani).

Maxim Cojocaru – fundaș central – născut 29 octombrie 1999, la Chișinău, Rep. Moldova – a luat contactul cu fotbalul profesionist la clubul de primă ligă Dacia Buiucani, dar la vârsta de 15 ani a părăsit țara natală și s-a mutat în Spania, unde a evoluat la CE Jupiter și UFB Jabac, la nivelul regional din comunitatea autonomă a Cataloniei. Apoi, a revenit în Moldova, în Divizia Națională, la Codru Lozova, după care s-a transferat la KF Vllaznia, formație din prima ligă a Albaniei. În sezonul trecut, a fost legitimat la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, unde a evoluat în aprope toate jocurile disputate de formația neamțeană (16 în campionat și 4 în Cupa României)

Fernando Dobre – mijlocaș central – născut 14 aprilie 2001, la Ploiești, Prahova – e venit la Oțelul de la Școala de Fotbal Dan Chilom București, iar până la experiența de la Galați a mai îmbrăcat tricourile echipelor CS Muscelul Câmpulung și CSM Reșita. În sezonul trecut a bifat pentru Oțelul 19 prezențe, reușind să marcheze 1 gol

Până acum, SC Oțelul Galați a reușit să înregimenteze trei jucători pentru partea secundă a campionatului: Cosmin Dur-Bozoancă (portar), Alberto Țica (fundaș stânga/dreapta) și Mihai Adăscăliței (mijlocaș central). În perioada următoare vor fi anunțate alte două transferuri care vor fortifica lotul condus de Dorinel Munteanu.