shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Mulțumim și mult succes, Valentin Niculae!

vali-nicuale

SC Oțelul Galați anunță că a ajuns la un acord de reziliere amiabilă cu Valentin Niculae, jucător ce poate evolua pe ambele benzi alte terenului, dar care a fost utilizat preponderent fundaș stânga. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a părăsit cantonamentul pe care echipa îl desfășoară în nordul Bucovinei, la Vatra Dornei. Pe poziția de apărător stânga, Dorinel Munteanu se mai poate baza pe Gabriel Nedelea și Alberto Țica.

Valentin Niculae – fundaș stânga, mijlocaș stânga/dreapta – născut 8 decembrie 1998, la Slobozia, Ialomița – a evoluat de-a lungul carierei la formații precum CS Balotești, Dunărea Călărași, Turris Turnu Măgurele, CSA Steaua București și ACS Mostiștea Ulmu – 50 meciuri în Liga 2.

De cealaltă parte, sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu se pregătește alături de lotul oțelar și mijlocașul Paul Nistor. Născut pe 3 august 2001, la Cluj-Napoca, Nistor poate evolua ca mijlocaș dreapta, dar poate fi folosit și ca mijlocaș central. Este crescut la juniorii campioanei României, CFR Cluj, pentru care a jucat la toate categoriile de vârstă, până la nivelul U19. Din Gruia, a fost împrumutat la Minaur Baia Mare pentru care a evoluat în Liga 3 în turul acestui sezon, clasându-se la finalul anului pe locul 2 în seria 10.