shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Neluț Roșu este oțelar

Experimentatul mijlocaș central Neluț Roșu, ultima dată la Dinamo București, și-a pus semnătura pe un contract cu SC Oțelul Galați care se va întinde până la 30 iunie 2026. El se află deja la Galați sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu.

Neluţ Stelian Roşu, 30 de ani, mijlocaș de zonă centrală, a devenit oțelar, el semnând pe doi ani cu gruparea noastră. Crescut la Academia de Juniori a lui CFR Cluj, Roșu a mai activat la Concordia Chiajna, FC Botoșani, apoi la prima echipă a clubului CFR Cluj, dar și la FC Viitorul Constanța, Levski Sofia, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaș, UTA Arad, FC Voluntari și Dinamo București. În stagiunea 2023-2024, în tricoul lui Dinamo, a disputat 23 de partide de campionat și 2 de Cupa României.

Roșu este unul dintre cei mai experimentați mijlocași români din Superliga, cu peste 200 de meciuri jucate în eșalonul de elită, și cu prezențe în cupele europene în perioada în care reprezenta trupa bulgară Levski Sofia.

Neluț este campion al României cu Viitorul Constanța în 2017 și câștigător al Cupei României cu CFR Cluj în 2016.

Neluț Roșu: Oțelul este o alegere importantă în cariera mea și îmi doresc să facem un campionat și mai bun decât cel precedent, care a fost oricum unul peste așteptări. Sunt nerăbdător să mergem în cantonamente, apoi să jucăm acasă în prezența miilor de suporteri gălățeni care, de fiecare dată, fac o atmosferă incredibilă. Mă bucur că sunt aici, băieții m-au primit foarte bine și îi dăm drumul la treabă.

Bun venit la Oțelul, Neluț Roșu!