shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Neșansa ultimului sfert de oră

Oțelul a avut multe momente bune și la Ploiești, cu Petrolul, însă a ratat finalul. După ce a rămas în inferioritate numerică din cauza unei accidentări, a primit golul de 2-1 și a irosit în ultimele minute o mare șansă de 2-2. Mergem până la capăt!

În ciuda unor greșeli inerente la finalul unui sezon foarte încărcat, roș-alb-albaștrii au atacat până în ultima secundă pentru a pleca neînvinși de la Ploiești. Gazdele au deschis scorul repede în urma unui penalty just acordat, însă oțelarii au reușit să puncteze prin Maciel, din excelenta centrare a lui Zhelev. Ai noștri irosiseră încă o șansă bună prin Rusevic, care a și înscris o dată, însă reușita nu i-a fost validată din cauza unei poziții de ofsaid. Și Petrolul a mai avut o situație favorabilă, dar portarul Papp a ieșit remarcabil la întâlnirea cu Grozav. Oțelul a demonstrat și după pauză că venise pe tărâm prahovean pentru a scoate cel puțin un punct.

Partea secundă a fost dominată de elevii lui Dorinel Munteanu, așa cum însuși managerul tehnic concluziona la conferința de presă de după meci. Nimeni nu putea anticipa deznodământul afișat pe tabelă, însă accidentarea lui Alex Pop din minutul 78 avea să cântărească decisiv. Rămasă fără schimbări, tabăra dunăreană n-a putut muta încă o dată, iar gazdele au profitat de un carambol în careul nostru și au marcat pentru un 2-1 care nu reflectă realitatea din teren. Și în inferioritate numerică, minunații băieți ai Galațiului au forțat egalarea, iar căpitanul Cisotti, în zi aniversară, a trimis în minutul 90 o lovitură de cap scoasă greu de Zima de sub bară. Am fi meritat un 2-2, însă regretele sunt tardive. Rămânem concentrați pe duelul de duminică seară, cu FC Botoșani. Forza, Oțelul!

PETROLUL PLOIEȘTI – SC OȚELUL GALAȚI 2-1 (1-1)

Stadion: Francisc Neuman, Arad. Spectatori: 4.000
Au marcat: Grozav 11 pen., Berisha 80 / Maciel 40
Cartonașe galbene: Zima 36, Berisha 82, Papp 86 / Pap 10, Lameira 67

PETROLUL: Zima – Hanca (87 Radu), Papp, Meijers, Huja, Țicu – Musi (71 Răducan), Seto, Jair (46 Dumitriu) – Irobiso (59 Berisha), Grozav (87 Ișfan)
Rezerve neutilizate: Bălbărău, Eșanu – Bratu, Bucur, Dumitrache, Paraschiv, Garutti
Antrenor principal: L. Balint

OȚELUL: Pap – Zhelev (53 Adăscăliței), Yabre, Cisse, Silva – Cisotti, Zivulic, Lameira (77 Neagu) – Maciel (71 Malle), Rusevic (53 Al. Pop), Bodișteanu (76 Tănasă)
Rezerve neutilizate: Stoian – Bordun, Farcaș, Gaitan, Jardan, Mocanu, Panait
Antrenor principal: D. Munteanu

Arbitri: H. Mladinovici – C. Danșa, V. Avram – V. Porumbel. VAR: V. Flueran. AVAR: M. Necula