shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Noul echipament oficial SC Oțelul Galați 2024/25

Descoperă noul echipament oficial SC Oțelul Galați pentru sezonul 2024/25!

Suntem mândri să vă prezentăm noile noastre tricouri, o combinație perfectă de tradiție și inovație. Designul predominant alb cu dungi roșii și inserții albastre simbolizează tradiția, pasiunea și energia echipei noastre, în timp ce materialele de cea mai bună calitate asigură confort și performanță maximă pe teren. Mândria Oțelului se reflectă în fiecare detaliu, de la logo-ul nostru emblematic până la croiala modernă, care asigură un look dinamic și profesionist. Aceste tricouri nu sunt doar pentru jucători, ci și pentru toți suporterii care ne susțin cu ardoare. Fie că sunteți pe stadion sau în fața televizorului, purtați cu mândrie culorile echipei noastre favorite!

„Noul echipament este un omagiu adus istoriei și valorilor echipei noastre. Am dorit să alegem un design care să inspire atât jucătorii, cât și suporterii, să ne reprezinte culorile pe teren și în tribune. După ani de inovație și schimbare, ne întoarcem cu mândrie la un design clasic în dungi, care reflectă tradiția și istoria clubului nostru. Acest model emblematic nu este doar o alegere estetică, ci un simbol al continuității și al respectului pentru valorile care ne-au definit de-a lungul decadelor. Revenirea la dungi reprezintă un omagiu adus momentelor de glorie și determinării cu care Oțelul a scris pagini importante în fotbalul românesc, inspirând atât jucătorii, cât și suporterii să poarte cu mândrie culorile clubului. Sperăm ca aceste tricouri să devină un simbol al unității și succesului pentru toți cei care iubesc Oțelul”, a declarat Marian Brăilescu, brand manager SC Oțelul Galați.

Alăturați-vă familiei Oțelul într-un sezon plin de victorii și emoții! Noile echipamente vor fi disponibile în curând în magazinul nostru oficial și online.