shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

O nouă deplasare: Steaua – Oțelul, astăzi, ora 14:30

dej7

SC Oțelul Galați va evolua astăzi pe terenul formației CSA Steaua București, într-o partidă ce va conta pentru etapa 7 a Ligii 2. Jocul se va disputa cu începere de la ora 14:30, pe stadionul Steaua.

După 6 etape disputate din acest Play-off, SC Oțelul Galați se clasează pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu 45 puncte acumulate (3 victorii și 3 înfrângeri, golaveraj 6-9), în timp ce CSA Steaua se clasează pe locul 2, cu 48 puncte (2 victorii, 2 egaluri și 2 înfrangeri, golaveraj 10-7). În etapa precedentă echipa noastră a pierdut cu Politehnica Iași, scor 2-0, în timp ce Steaua a terminat la egalitate cu Unirea Dej, scor 1-1. Managerul tehnic al oțelarilor, Dorinel Munteanu, nu se va baza în acest joc pe Cosmin Dur-Bozoancă.

Pentru noi au mai rămas patru jocuri în care trebuie să ne adunăm, trebuie să ne concentrăm și trebuie să tratăm fiecare joc ca pe o finală. Este foarte importantă atitudinea noastră în fiecare joc, nu vreau să ținem cont de cele șase puncte pe care le avem diferență față de contracandidatele noastre, Dinamo și Buzău. Trebuie ca noi să ne câștigăm punctele cu adversarele noastre directe și să facem tot posibilul să fim direct promovați. Ăsta este obiectivul propus de mine echipei și mergem la București cu încredere și dorință de a aduce puncte de la CSA Steaua. Vrem să ne apărăm șansa noastră, să ne ușurăm viața pentru că totul depinde de noi în următoarele patru etape. Nici un meci nu seamănă unul cu altul, noi trebuie să facem un joc exact, un joc pragmatic în care rezultatul final să fie primordial pentru noi, bineînțeles eliminând greșelile care sau făcut în jocul cu Poli Iași, că diferența s-a făcut prin două greșeli, în rest echipa din Iași nu a fost superioară nouă, cum sunt convins că nici CSA Steaua și celelalte echipe nu sunt superioare nouă, dar avem nevoie de exactitate, dăruire, de muncă și organizare foarte multa. – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Oţelul Galaţi

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida, astfel încât la centru va fi Vidican Rares George (Satu Mare – Satu Mare), ajutat la cele două tușe de Ghiciulescu Raul Constantin (Lugoj – Timiş) și Ionus Erchian (Medgidia – Constanţa). Rezerva de arbitru va fi Ioniță Eduard (Tulcea – Tulcea). Observatorul de arbitri pentru această partidă este Sava Cristian (Bacău – Bacău) iar delegatul de joc este Prunariu Mihai (Târgu Jiu – Gorj).

Partida CSA Steaua București – SC Oțelul Galați, din etapa 7 a Play-off-ului de promovare în SuperLiga, se va disputa astăzi, 7 mai, de la ora 14:30, pe stadionul “Steaua” din București. Jocul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport.