shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

O nouă victorie într-un meci amical

SC Oţelul Galaţi – CSM Focşani 4-2(3-0)

SC Oţelul Galaţi – CSM Focşani 4-2(3-0)

Oţelul a câştigat ultima partidă de verificare înainte de începerea returului Ligii a IV-a, scor 4-2, împotriva liderului autoritar al Ligii a IV-a Vrancea, CSM Focşani 2007.

In ciuda faptului că scorul a urcat până la 4-0, atât timp cât fiecare dintre cele două echipe a jucat cu primul 11, replica oaspeţilor nu a fost chiar de lepădat, aceştia reuşind să lase mai puţine spaţii decât ceilalţi adversari de până acum, ba chiar au şi ratat alte câteva ocazii în afara celor două goluri marcate pe final.

Chiar şi aşa, echipa mai tehnică, superioară din toate punctele de vedere, a fost Oţelul. Jucătorii antrenaţi de Stelian Bordieanu au marcat prima dată în minutul 17, atunci când Andrei Frunză a primit o pasă excelentă de la Ionut Codreanu, a făcut o cursă de peste 30 de metri şi a şutat plasat, de la 12 metri.

Acelaşi jucător a realizat dubla în minutul 34, după un contraatac fulger iniţiat de Bahnaşu, Frunză înscriind cu un şut puternic de la marginea careului.

Scorul la pauză a fost stabilit de Bahnaşu cu un şut la firul ierbii din prima, de la 16 metri, după un atac prelungit al Oţelului.

Partea secundă a început la fel de bine, golgheterul Pavel ducând scorul la 4-0 după o pasă înapoi venită de la I.Codreanu şi o finalizare simplă, de la 11 metri.

Oaspeţii de la CSM Focşani au reuşit să reducă din diferenţă după ce ambele formaţii au realizat un număr mare de schimbări. Prima dată s-a întâmplat în minutul 71, atunci când vrâncenii au marcat direct din lovitură liberă, de la 25 de metri.

Scorul final a fost stabilit în minutul 80, atunci când oaspeţii au marcat din nou, în urma unei lovituri de colţ la care goalkeeperul Oţelului a ieşit greşit.

Victoria dovedeşte că Oţelul se poate descurca fără probleme şi în faţa unor adversari mai puternici decât cei din campionat, atât SSC Farul cât şi CSM Focşani 2007 fiind în pole position pentru participarea la barajul de promovare în Liga a III-a.

Urmează prima etapă a returului, în care SC Oţelul se va deplasa la Independenţa pentru a înfrunta ocupanta locului 3, Victoria.

Antrenorul Stelian Bordieanu a utilizat următoarea formulă: N. Măstăcan – L. Radu, R. Codreanu, S. Ilie (cpt.), Manău – Bahnașu, Dajbog, Năpîrlică, I. Codreanu – Tudosă – A. Frunză. În repriza secundă au mai evoluat: C.Tofan, Neagu, Scutaru, Păduraru, Serea, Ciurea, Perju, Pavel, Țîmpău, R. Gheorghe și Baștină.