shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

O zi istorică! Oţelul se întoarce ACASĂ

ACASA

ACASA

Astăzi este o zi istorică, o zi de povestit nepoților. Terenul a fost tușat, plasele au fost montate la porţi. Toate pregătirile pentru un meci obișnuit de orice ligă… Dar acest meci nu este doar un meci obișnuit, este meciul revenirii noastre acasă, pe terenul care ne poartă numele. După eforturi considerabile, gazonul a fost readus la viață și pregătit pentru momentul mult așteptat.

SC Oţelul Galaţi îşi continuă drumul spre baraj, iar parteneră de întrecere în această etapă este CSŞ Tecuci, într-o partidă ce va avea loc de la ora 18.00, pe Stadionul “Oțelul”. Înaintea acestei etape, echipa noastră se situează pe un liniștinitor prim loc, cu maximum de puncte, dar şi cu 166 de goluri marcate şi doar 13 primite. Echipa tecuceană nu stă la fel de bine, ocupând un nemeritat loc 12. Ne aducem totuşi aminte că tecucenii au ținut piept echipei noastre în turul acestui campionat, pierzând doar cu 3-1.

Pentru acestă partidă lotul este aproape complet, doar tânărul Ionuț Codreanu fiind incert, el suferind o ușoară problemă musculară.

Partida va fi condusă la centru de Flavius Ionuţ Cojocaru, ajutat la cele două tuşe de Andrei Toma şi Ciprian Adi Buruiană. Observatorul acestei partide va fi domnul Tudorel Balmuș.

Vă așteptăm ACASĂ, să vă completați colecția de suveniruri de la standul nostru cu materiale promoționale. Veți găsi aici tricouri și șorturi oficiale de joc, tricouri polo, tricouri fashion, eșarfe, fanioane mici și mari, etc. Nu uitați că puteți ajuta echipa să-și continue activitatea şi prin donații, intarea la meci fiind liberă!