shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Obiectivul oțelarilor: 3 puncte la Roman

jucatori-antrenor

SC Oțelul Galați va disputa astăzi partida din cadrul etapei a 9-a a Ligii 3, seria 1, pe terenul formației CSM Roman. Partida va avea loc cu începere de la ora 15:00, pe stadionul „Moldova” din Roman.

Echipa noastră ocupă primul loc în clasament cu 18 acumulate după 8 etape disputate (5 victorii, 3 egaluri, golaveraj 23-5), în timp ce CSM Roman se clasează pe poziția a opta, cu 11 puncte (3 victorii, 2 egaluri,2 înfrangeri, golaveraj 18-11).

George Cârjan, atacant SC Oțelul Galați:: „Ne așteaptă un meci dificil, CSM Roman este o echipă cu experiență, iar pe teren propriu evoluează foarte bine. Au obținut rezultate pozitive cu echipele bune ale seriei, dar noi trebuie să fim foarte concentrați și să venim acasă cu cele trei puncte”

Damian Băncilă, antrenor SC Oțelul Galați: „CSM Roman este o echipă organizată și periculoasă, mai ales la fazele fixe. Avem ceva probleme la nivelul axului central, dar trebuie să strângem rândurile și să încercăm în orice condiții să câștigăm”

Jocul de astăzi va fi arbitrat de o brigadă ce îl va avea la centru pe Andrei Moroita (Ploiești – PH), ajutat la cele două tușe de Nicolae Petre (Bucov – PH) și Sebastian Păduraru (Ploiești – PH). Observator de arbitri a fost delegat Lajos Fodor (Odorheiu Secuiesc – HG), în timp ce observator de joc va fi Vasile Simionaș (Iași – IS).