shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oficial: Am lansat magazinul online SC Oțelul Galați!

shop-intro

Produsele oficiale ale SC Oțelul Galați sunt acum mai aproape de fanii noștri, accesând magazinul online: ascotelul.ro/shop.

O dorință mai veche a suporterilor roș-alb-albaștri a devenit realitate, clubul nostru reușind să lanseze astăzi varianta online a shop-ului oficial și să se alinieze astfel la standardele cluburilor importante. Fanii oțelari vor fi la un click distanță de produsele echipei favorite, iar pe platforma online vor găsi toate produsele care sunt prezente și în magazinul fizic de la stadionul Oțelul. Zeci de materiale promoționale vor avea la dispoziție suporterii, de la tricourile oficiale purtate de jucători, toată gama Jako ce cuprinde echipamente de prezentare sau antrenament, până la articole fashion, cărți dedicate istoriei clubului și multe alte accesorii roș-alb-albastre.

Ne bucurăm să anunțăm că un deziderat mai vechi al fanilor oțelari, magazinul online, poate fi în sfârșit lansat oficial. Cu acest pas, Oțelul reușește să se apropie și mai mult de nivelul pe care îl dorim și din punct de vedere sportiv, să fim cât aproape de elita fotbalului românesc. Având în vedere situația socială a momentului, le putem oferi acum suporterilor noștri ocazia de a comanda de oriunde produsele echipei fanion a orașului Galați. Clubul dispune de susținători atât în țară, cât și în străinătate, mulți oțelari fiind plecați peste hotare, iar pe lângă activitatea pe care o avem pe site-ul oficial, în social media prin postări sau transmisiunile online ale meciurilor, acum venim mai aprope de toți cei care iubesc în roșu, alb și albastru prin lansarea magazinului virtual”, a declarat Marian Brăilescu, brand manager SC Oțelul Galați.

Clubul mulțumește public pentru suportul tehnic oferit prin realizarea site-ului oficial și al magazinului online unor suporteri de toată isprava prezenți alături de proiectul SC Oțelul Galați încă de la început, Bogdan Pană și Alexandru Lungeanu. De asemenea, un aport important la inaugurarea shop-ului online l-a avut Valentin Munteanu prin realizarea fotografiilor și inserarea produselor pe platforma virtuală, alături de echipa de vânzări a magazinului oficial ce îi mai cuprinde pe Bogdan Bartoș, Virgil Rădulescu și Lucia Bartoș. Întreg colectivul departamentului de Brand Management susține SC Oțelul Galați încă de la apariția proiectului, iar mulți dintre ei fac în continuare voluntariat pentru club, motiv pentru care merită tot respectul și aprecierile comunității oțelare.

Pentru a accesa magazinul online SC Oțelul Galați – CLICK AICI