shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oficial: Cosmin Neagu și Călin Cristea au semnat cu Oțelul

cristea-neagu-otelul

SC Oțelul Galați a ajuns la acorduri contractuale cu jucătorii Cosmin Neagu și Călin Cristea, ultima dată la divizionara secundă ACS Energeticianul. Cei doi fotbaliști au semnat angajamente cu clubul nostru până în vară din postura de jucători liberi de contract, cu posibilitatea de a prelungi în cazul în care obiectivul din acest sezon va fi îndeplinit. Aceștia au început deja pregătirile pentru returul stagiunii 2018/2019 a Ligii 3 sub comanda antrenorului Alin Pînzaru.

Cosmin Florin Neagu este născut pe 19 iulie 1991, în localitatea Coșoteni, județul Teleorman. Poate fi folosit pe posturile de mijlocaș ofensiv și atacant. În vârstă de 27 de ani, jucătorul a mai evoluat la Delta Tulcea, Dunărea Galați, CSM Rm. Vâlcea, SC Bacău, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila, Hermannstadt și Energeticianul (toate în Liga 2).

cosmin-neagu

Călin Cristea este născut pe 6 mai 1988, la Alba Iulia. Evoluează pe postul de mijlocaș central, dar și în flancul stâng. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani, a trecut de-a lungul carierei la formații precum Unirea Alba Iulia, Pandurii Tg. Jiu, FC Brașov (Liga 1), Othellos Athienou (Cipru), Racing Beirut (Liban), CSM Rm. Sărat, Dunărea Călărași și Energeticianul (Liga 2). De asemenea, a fost component al naționalelor U21 și U19 ale României, iar cu formația Pandurii Tg. Jiu a jucat în grupele Europa League în sezonul 2013/2014.

calin-cristea

Cristea și Neagu sunt doi jucători buni, cei de la Energeticianul au pierdut obiectivul de a promova și au renunțat la jucătorii care aveau salarii mai mari, noi am profitat de această situație și i-am convins să vină la Oțelul. Ambii au promovat în sezonul trecut cu echipele lor în prima ligă, pe lângă valoarea pe care o au știu ce înseamă lupta pentru promovare. Cu Neagu am lucrat la Brăila, iar Cristea nu necesită nicio prezentare, sunt doi jucători cu experiență care își vor aduce aportul la obiectivul nostru”, a declarat Alin Pînzaru, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

neagu-cristea-otelul

Mult succes, Cosmin Neagu și Călin Cristea!