shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oficial: Recuperăm cele 4 puncte din clasamentul Ligii 3

otelul-site-logo

Întrunită joi, 13 februarie 2020, Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a decis admiterea recursului formulat de SC Oțelul Galați împotriva încheierii din data de 16 octombrie 2019 pronunțată de Comisia de Disciplină a FRF prin care clubul nostru a fost sancționat cu 4 puncte și a primit interdicția de a efectua transferuri.

Astfel, această decizie a fost desființată, iar hotărârea va rămâne definitivă și executorie pe plan intern, astfel încât SC Oțelul Galați a recuperat oficial cele 4 puncte în clasamentul la zi al Ligii 3 și are din nou dreptul de a legitima jucători. Roș-alb-albaștrii urcă în ierarhia seriei 1 și egalează puncte (27) formația CSM Focșani, ocupanta locului 5.

Clubul nostru reconfirmă angajamentele luate în fața comunității oțelare și face un apel la unitate în această perioadă în care Oțelul se reclădește. Anul precedent a fost unul foarte dificil din punct de vedere financiar, iar drumul reconstrucției pe care a pornit clubul trebuie consolidat și „pavat” cu suport, pasiune și devotament. Le mulțumim tuturor celor care au înțeles această perioadă dificilă și au sprijinit culorile roș-alb-albastre indiferent de circumstanțe. Vremurile frumoase sunt cele care vor veni!