shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oriunde Oțelul. Azi, la Ploiești

Echipa noastră joacă o nouă partidă de campionat pe teren străin: de la ora 18.30 ne măsurăm forțele cu Petrolul Ploiești, una dintre trupele în formă din actualul sezon al SuperLigii. Speranțele de oțel ne sunt, însă, cel mai bun aliat: creștem de la un meci la altul și putem scoate puncte în orice meci.

SC Oțelul Galați are o săptămână plină după egalul surprinzător cu FC Voluntari. Nu-i așa că se simte nivelul? În primăvară n-am fi emis o asemenea constatare, o remiză cu gruparea ilfoveană să fie o surpriză NEPLĂCUTĂ pentru suporterii roș-alb-albaștri, iar acest lucru nu poate fi decât îmbucurător. Galațiul fotbalistic, prin singura campioană a Moldovei, crește sigur și are motive de oțel să spere că va scoate măcar un punct din fiecare înfruntare. Suntem astăzi la Ploiești, pe terenul Petrolului, după jocul de Cupa României de la FC Bacău (scor 3-1), acolo unde Cisotti și ceilalți elevi ai lui Dorinel Munteanu au obținut un firesc acces în grupele întrecerii.

Revenim la Ploiești, acolo unde ultima dată, pe 3 noiembrie 2014, Oțelul încheia la egalitate cu Petrolul, scor 0-0. ”Mergem cu încredere și în această deplasare, cu speranța că putem să facem un joc solid. Este important ca jucătorii mei să se recupereze în totalitate în aceste zile, iar vineri să luam un punct sau trei puncte”, a afirmat antrenorul principal Dorinel Munteanu înaintea unei noi reprezentații pe care întreaga suflare oțelară o așteaptă cu încredere.

După ce am renăscut datorită suporterilor, oriunde am fi, în fiecare zi, există un dram de speranță. Forza, Oțelul!