shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Oțelarii au disputat primul meci de verificare din cantonamentul montan

farcas1

Oțelarii au disputat primul meci de verificare în stagiul de pregătire desfășurat în nordul Moldovei pe terenul formației Bucovina Rădăuți, ocupanta locului 3 în Liga 3, seria 1. Singurul gol al partidei a fost marcat de jucătorul gazdelor, Ionel Stoian, în minutul 74, acesta reluând cu capul o centrare venită din flancul drept al defensivei oțelare. Calitatea jocului a fost influențată de suprafața de joc, una destul de greoaie, însă per total meciul a reprezentat un antrenament bun pentru roș-alb-albaștri, aceștia urmând a continua pregătirile pentru partea secundă a campionatului.

iani1

Antrenorul Petre Grigoraș a trimis în teren următoarea formulă: Dinu – Farcaș, Sîrghi, Ghiocel (cpt), Sevastian – Neagu, Cucu – Bîrlădeanu, Dobre, Nica – Răducan. În repriza secundă, tehnicianul oțelar a folosit următoarea echipă: Ursu – Farcaș, Mereuță, Crihană, Stoian – Cireș Iani – Alecu, Dobre, Petrache – Cîrjan.

Nu au fost folosiți Bogdan Gavrilă și Ștefan Stancu, ambii acuzând ușoare probleme medicale, în timp ce Georgian Păun este învoit.

Următorul joc de pregătire este programat sâmbătă, 6 februarie, în compania formației Dante Botoșani, locul 8 în seria 1 a Ligii 3. Partida se va disputa cu începere de la ora 12:00, pe stadionul Rarăul din Câmpulung Moldovenesc.